TERUG
Alpha-cursus
Alphacursus katholieke kerken
rkamersfoort

Alphacursus katholieke kerken
LIENDERT - De katholieke kerken van Amersfoort organiseren vanaf 15 maart voor de derde keer de Alphacursus. In tien avonden plus één zaterdag maken deelnemers vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Het biedt op een ontspannen en gezellige manier de gelegenheid om hier meer over te leren. Elke vraag en elke twijfel mag uitgesproken worden.De Alpha-avonden beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een inleiding op één van de thema's. Aansluitend is er gelegenheid om hierover in een kleine groep verder te praten en je vragen te stellen. De avonden kenmerken zich door openheid, samen zoeken, gezelligheid en respect voor elkaars verschillende achtergronden.


De Alpha is er voor iedereen, jong en oud. Voor mensen die meer te weten willen komen over het christelijk geloof, voor hen die pas katholiek/christen zijn geworden, en voor allen die de grondbeginselen van hun geloof nog eens willen doornemen.


De eerste avond is een open avond. Belangstellenden kunnen ook alleen deze avond mee doen. Ofwel na deze avond beslissen of ze de hele cursus willen doen.
Tien maandagavonden, 15 maart t/m 24 mei (=tweede pinksterdag) van 18.45 tot 21.30 uur.

Ontmoetingsruimte van de Heilig Kruisparochie, Liendertseweg 46, te Amersfoort. Kosten: 3,- per persoon per avond (inclusief maaltijd en koffie/thee).


Voor meer informatie en opgave kunnen belangstellenden contact opnemen met Michel en Chantal van den Bempt, telefoon 033-4555016, mail vandenbempt@xmsnet.nl
Bekijk ook de Alpha-site: www.rk-alphacentrum.nl/alphacursus.

 

 bericht nr. 10023 :  geplaatst op 21-01-2010 en 2431 maal gelezen


Gerelateerde berichten


Opties
Deel dit bericht met uw vrienden op sociale media

    Facebook   Bericht afdrukken  Bericht afdrukken